dimarts, 3 d’abril del 2018

#DotzéGargot #MarcelProust

Gargotaires! El dotzé número de Gargots Revista Literària ja ha arribat. Ja podeu gaudir de les més de 50 pàgines de literatura dedicades a Marcel Proust. La maquetació del número, impecable treball de Javier Hernández, a més a més, està inspirada en l'estètica modernista de l'època de Proust, des de la tipografia fins a l'elecció de la portada que remeten directament a l'ambient en què vivia Marcel Proust.
En aquest número comptem amb  una entrevista en forma de qüestionari Proust al dramaturg i actor Carles Alberola, amb nous poemes de la mà d'Artur Deltell, Màrio Alberola, Joaquim Cano i Sais i Victor Pastor Banyuls; cinc relats de Esther Climent Gosp, Núria Palàcios, Valentí Martí i Sansaloni, Adrià Fernández Llull i Marc Senabre Camarasa. 
Per primera vegada en la revista comptem amb dues traduccions de texts inèdits en català: Gilles Deleuze i Walter Benjamin, per Raimon Ribera i Marc Senabre Camarasa. A més d'una reflexió sobre el fet de traduir. Una ruta literària pel París que va captivar la cultura catalana del XX realitzada per Xavier Hernàndez i Garcia.
I per acabar una recepta gastroliterària de la mà de Xavi Hernàndez i Garcia i Marc Senabre Camarasa. 
I gràcies a les meravelloses il·lustracions de Mar Anglés Sancho, Glòria Benet, Ricard Cebolla, Esther Climent Gosp, Inma Garrido, José Miguel Gosp, Laura Mars, Paula Montaner, Ernie Navarro i Berta Serra el resultat és fantàstic.

Com sempre, esperem que us agrade i que comenteu i compartiu amb l’etiqueta #DotzéGargot.  

Descarrega'l gratuïtament ací.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada